Fjernelse af permanent makeup

Permanent makeup – i daglig tale PMU – er ikke permanent hos os. Hos Klinik H U D benytter vi en laserbehandling, der er særdeles velegnet til fjernelse af PMU. En PMU fjernes som regel på 2-5 gange; især de nyere PMU-pigmenter og tekniker fjernes hurtigt. Årsagen er, at de ikke er optegnet særligt dybt i huden og lavet med ‘skygger’. Antallet af behandlinger afhænger dog også af mange andre parametre, f.eks. hvor gammel din tatovering er, hvor meget farve der er i og hvor hurtig din krop er til at udskille pigmenterne. Vi anbefaler derudover altid 6 uger mellem hver behandling.

Mange får fjernet gamle PMU-optegninger, inden en ny laves, for at få den helt perfekte form på både bryn og læber, som passer til tidens mode. Vi anbefaler dog, at man venter 3 måneder fra sidste laserbehandling til man får ny PMU, så kroppen kan nå at følge med og komme sig.

Vi bruger kun medicinsk godkendte lasere, der er designet specielt til formålet, og som er de absolut bedste på markedet. Med vores laser kan du regne med ca. halvt så mange behandlinger i forhold til andre type lasere. Fjernelsen af PMU foregår med en laserbehandling på samme måde, som fjernelse af enhver anden tatovering. Laserbehandlingen er en højfrekvent lysbølge som ’skydes’ ind i huden. Lysbølgen optages i farvepigmenterne fra din optegning, hvorefter disse sprænges. Når pigmenterne i din optegning absorberer lyset fra laseren, bliver de delt op i små fragmenter. Disse bliver så̊ absorberet af kroppens røde blodlegemer og transporteret væk via lymfesystemet. Kroppen udskiller altså selv pigmenterne på en helt naturlig måde vha. immunsystemet. I dag kan man endda også fjerne farver – selv røde toner; det tager dog lidt længere tid end den typiske sorte farve.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi vejleder dig hele vejen igennem forløbet – lige fra du bestiller en for-konsultation inden første behandling, til du er tilfreds med det færdige resultat. For os er det vigtigt, at du altid føler dig i kyndige og trygge hænder.

Ved en for-konsultation taler vi bl.a. om, hvilke forventninger du har til fjernelsen af tatoveringen, hvordan selve behandlingen kommer til at foregå, hvad du kan gøre for at forberede huden bedst muligt før og efter behandlingen, hvad du kan forvente af smerte, bivirkninger mm. Vi klæder dig bedst muligt på til den forestående behandling og besvarer naturligvis eventuelle spørgsmål, du måtte have (og der findes ikke dumme spørgsmål).

Behandlingen tager ca. 5-10 minutter, og efter behandlingen anbefaler vi dig at blive siddende med køl på det behandlede område. Vi vejleder dig i, hvilke ting, du skal være opmærksom på i de kommende dage efter behandlingen for det bedst mulige resultat. Vi sørger desuden for, at du får bestilt en ny tid til næste behandling, så den allerede er reserveret.

Skulle du have spørgsmål i ugerne mellem behandlingerne, er vi altid klar til at svare på telefonen.

Husk at du minimum 48 timer inden første behandling skal have en for-konsultation. Er du i tidsnød, kan denne klares via telefon eller online. Når du booker din for-konsultation kan du vælge, om du vil have den i klinikken, ved telefonopkald eller online. 

Gratis konsultation

Konsultationen kan ske enten via telefon, online over Messenger eller ved fysisk fremmøde.

 

Forkonsultation er hos os et krav forud for alle førstegangs behandlinger

15585