Nedtoning af tatovering før cover up

Et cover up er en ny tatovering optegnet henover en gammel tatovering. Der kan være utroligt mange årsager til, at man ønsker at få et cover up. Måske var optegningen ikke, som du håbede på, noget man engang syntes var tidløst, er det lige pludseligt ikke længere. Måske står man med ekskærestens navn på brystet og ønsker sin nye kærestes navn i stedet… Der er mange grunde til at få lavet et cover up. Fordelen ved at få cover up er, at du ikke behøver at få fjernet hele din tatovering, den skal blot nedtones, sådan at du kan få en ny flot tatovering, som dækker det tilbageblevne pigment. Som regel behøver man kun 3-6 behandlinger for at kunne lave et cover up og gøre huden klar til den nye tatovering.

Nedtoning af tatoveringen foregår nøjagtig ligesom fjernelse af en tatovering. Det kræver bare færre behandlinger, da tatoveringen ikke behøver at fjernes helt. Det foregår altså ved laserbehandling, hvor en højfrekvent lysbølge ’skydes’ ind i huden. Lysbølgen optages i farvepigmenterne fra din tatovering, hvorefter disse sprænges. Når pigmenterne i din tatovering absorberer lyset fra laseren, bliver de delt op i små fragmenter. Disse bliver så̊ absorberet af kroppens røde blodlegemer og transporteret væk via lymfesystemet. Kroppen udskiller altså selv pigmenterne på en helt naturlig måde vha. immunsystemet. Hos klinik H U D bruger vi kun medicinsk godkendte lasere, der er designet specielt til formålet, og som er de absolut bedste på markedet. Med vores laser kan du regne med ca. halvt så mange behandlinger i forhold til ældre type lasere. Antallet af behandlinger afhænger dog også af mange andre parametre, f.eks. hvor gammel din tatovering er, hvor dybt den ligger i huden, hvor meget farve der er i og hvor hurtig din krop er til at udskille pigmenterne. Vi anbefaler derudover altid 6 uger mellem hver behandling.

Vi vejleder dig hele vejen igennem forløbet – lige fra du bestiller en for-konsultation inden første behandling, til du er tilfreds med det færdige resultat. For os er det vigtigt, at du altid føler dig i kyndige og trygge hænder.

Ved en for-konsultation taler vi bl.a. om, hvilke forventninger du har til fjernelsen af tatoveringen, hvordan selve behandlingen kommer til at foregå, hvad du kan gøre for at forberede huden bedst muligt før og efter behandlingen, hvad du kan forvente af smerte, bivirkninger mm. Vi klæder dig bedst muligt på til den forestående behandling og besvarer naturligvis eventuelle spørgsmål, du måtte have (og der findes ikke dumme spørgsmål).

Behandlingen tager ca. 5-10 minutter afhængig af størrelsen på tatoveringen, og efter behandlingen anbefaler vi dig at blive siddende med køl på det behandlede område. Vi vejleder dig i, hvilke ting, du skal være opmærksom på i de kommende dage efter behandlingen for det bedst mulige resultat. Vi sørger desuden for, at du får bestilt en ny tid til næste behandling, så den allerede er reserveret.

Skulle du have spørgsmål i ugerne mellem behandlingerne, er vi altid klar til at svare på telefonen.

Husk at du minimum 48 timer inden første behandling skal have en for-konsultation. Er du i tidsnød, kan denne klares via telefon eller online. Når du booker din for-konsultation kan du vælge, om du vil have den i klinikken, ved telefonopkald eller online. 

Gratis konsultation

Konsultationen kan ske enten via telefon, online over Messenger eller ved fysisk fremmøde.

 

Forkonsultation er hos os et krav forud for alle førstegangs behandlinger

15585