Om Os

H-U-D er en ny laserklinik.

H U D er din certificerede tatoveringsfjernelses laserklinik, som med veluddannede behandlere og med lovpligtige CE- og medicinsk godkendte lasermaskiner sætter din sikkerhed, skønhed og æstetisk i højsædet.

 Selvom vi er en nystartet laserklinik, som kun har behandlet klienter med ønske om fjernelse af tatoveringer siden foråret, har vi allerede erhvervet os en stor kundeskare. Dette grundet vore mange tilfredse klienter. Vi sætter den enkelte klients oplevelse højt på dagsordenen og ønsker tilfredshed hver gang.

Da vi prioriterer kvalitet og din tryghed meget højt, og dermed ønsker at opnå de bedste resultater, har vi valgt et af markedets bedste CE-godkendte lasere til formålet. Med denne type laser kan vi yde dig præcis den tryghed, du fortjener. Dette ser vi som en selvfølge under hele dit behandlingsforløb. Skønhed skal komme indefra – og med det menes: Ingen skal forlade H U D uden at føle sig godt tilpas. H U D har placeret uddannelse ligeså langt fremme i højsædet, som skønhed, da de to ting går hånd i hånd. Dit velbefindende og din glæde er de ting, vi værner allermest om, og derfor bruges der kun de bedste produkter og maskiner på markedet, og vores mission er altid er være up-to-date med alt der foretages i vores klinik.

At få fjernet en tatovering er en stor beslutning – ligesom det var en stor beslutning at få lavet den i første omgang. Og selvom det var en gennemovervejet beslutning, da tatoveringen blev lavet, kan man ændre mening, og det skal der være plads til, synes vi. Det kan være en svær ting at gøre, da der kan være forskellige følelser forbundet med tatoveringen, og det har vi forståelse for. Vi bestræber os på at tilbyde et trygt og åbent rum i vores klinik, hvor der er plads til alle.

For at kunne imødegå den store efterspørgsel, har vi valgt at have fleksible åbningstider. Vi har både åbent i dagtimer, om aftenen og i weekenden. Book her eller ring til os på +45 52 11 00 00 Du er også altid velkommen til at komme forbi klinikken til en snak om dine muligheder indenfor fjernelse af tatoveringer.

Vores Personale

Alle vores dygtige behandlere er certificerede og har stor erfaring indenfor lige præcis fjernelse af tatoveringer og PMU. Du er altså i trygge hænder hos vores kompetente klinikpersonale.

Michael_Rahbek_Behandler

Michael Rahbek

TLF: +45 53 33 34 44
E-MAIL: info@h-u-d.dk

Jenny_Joergensen Behandler

Jenny Jørgensen

TLF: +45 53 33 34 44
E-MAIL: info@h-u-d.dk

Janus_Hoegsbro_Behandler

Janus Høgsbro

TLF: +45 53 33 34 44
E-MAIL: info@h-u-d.dk

Gratis konsultation

Konsultationen kan ske enten via telefon, online over Messenger eller ved fysisk fremmøde.

 

Forkonsultation er hos os et krav forud for alle førstegangs behandlinger

15585